SARIGAZİ SPOR KULÜBÜ BAŞKANI SERDAR TURHAN'IN AŞÜRE ETKİNLİĞİNE YOĞUN İLGİ

Sancaktepe Sarıgazi Spor Kulübü Başkanı Serdar Turhan, aşure etkinliği düzenledi. Etkinliğe çok sayıda siyasi parti ve kurumlar katıldı.

SARIGAZİ SPOR KULÜBÜ BAŞKANI SERDAR TURHAN'IN AŞÜRE ETKİNLİĞİNE YOĞUN İLGİ

Sancaktepe Spor Kulübü Başkanı Serdar Turan, Kulüp tesislerinde geleneksel olarak düzenlenen aşure etkinliğiyle sporcuları ve kulüp üyelerini bir araya getirdi. Bu anlamlı etkinlik, sporun ötesinde kültürel değerlerin de yaşatılması adına büyük önem taşıdı. 

Başkan Turan, etkinlikte yaptığı konuşmada, "Sancaktepe Spor Kulübü olarak sadece sporla değil, kültürel değerlerimize de sahip çıkıyoruz. Aşure günü, paylaşmanın ve bir arada olmanın önemini bize bir kez daha hatırlatıyor. Bu etkinlik vesilesiyle tüm sporcularımız ve kulüp üyelerimizle bir araya gelmekten büyük mutluluk duyuyorum," şeklinde duygularını ifade etti.

Etkinliğe, kulüp yöneticileri, sporcular, aileler ve çok sayıda davetli katıldı. Aşure ikramının ardından düzenlenen etkinlikte davetliler arasında Aşure etkinliğine destek vererek, günün anlam ve önemini belirten konuşmalar yaptılar.  Mahalle sakinleri de eşlik etti. Eğlencelerle etkinlik coşkulu bir şekilde devam etti. Katılımcılar, hem keyifli anlar yaşadılar hem de kulübün değerlerini pekiştiren bu anlamlı günde bir araya gelmenin mutluluğunu paylaştılar. 

Sancaktepe CHP İlçe Başkan Yardımcısı ve Sarıgazi Spor Kulübü Başkan Yardımcısı Cafer Yalçın da etkinliğe katılan isimler arasındaydı. Yalçın, “Bu etkinlik, toplumsal dayanışma ve geleneksel değerlerin yaşatılması açısından önemlidir” diye konuştu.

Etkinlik, toplumsal bağları güçlendirmek amacıyla düzenlendi. Aşure dağıtımı yapılırken, katılımcılar arasında toplumsal dayanışmanın önemi vurgulandı. Katılımcılar arasında Belediye Başkanı Yardımcısı Hüseyin Kılıç, Belediye Başkanı Yardımcısı Gökhan Erdoğan, CHP Sancaktepe Belediye İlçe Başkanı Emre Yılmaz, CHP İlçe Başkanı Yardımcısı ve Sarıgazi Spor Kulübü Başkan Yardımcısı Cafer Yalçın, MHP İlçe Başkanı Arzu Karaalioğlu, AKP Sancaktepe İlçe Başkanı Yardımcısı Nezir Özalp, Yeşil Sol Parti Sancaktepe Eski İlçe Başkanı Burhan Çimen, Sancaktepe Yerel Demokrasi Derneği Başkanı İbrahim Öztürk, Sancaktepe Belediye Meclis Başkanı Vekili İlknur Ünlü, Sancaktepe CHP Meclis Üyeleri Serkan Demir, Nejdet Akru, Sancaktepe CHP Belediye Başkanı Aday Adayı Dr. Gazi Karakurt, Sancaktepe MHP Meclis Üyeleri Mehmet Aslan, Sancaktepe MHP Meclis Başkanı Vekili Hakan Şahinoğlu, Sancaktepe CHP Gençlik Kolları, iş adamları, Sarıgazi Spor Kulübü üyeleri ve yönetimi ile Sarıgazi sakinleri de yer aldı.

 

 

İSTANBUL (UHA) - GÜLSEVEN TAŞ

BELEDİYELER

EKONOMİ