LEBLEBİ VE ÜZÜM FESTİVALİ GÜDÜL’DE BAŞLIYOR: TÜM BAŞKENTLİLER DAVETLİ

Güdül Belediye Başkanı Mehmet Doğanay, 18 Ağustos’ta gerçekleşecek Leblebi ve Üzüm Festivali’ne tüm halkı davet ederek, festivalde yerel ürünlerin tanıtılacağını belirtti.

Leblebi ve Üzüm Festivali Güdül’de Başlıyor: Tüm Başkentliler Davetli

Güdül Belediyesi, hafta sonu ilçede Leblebi ve Üzüm Festivali düzenleneceğini duyurdu. Belediye Başkanı Mehmet Doğanay, festivale ilişkin açıklamalarda bulunarak, 18 Ağustos Pazar günü gerçekleştirilecek etkinliğin ilçenin tanıtımına önemli katkılar sağlamasını beklediklerini ifade etti.

Başkan Doğanay, "Sessiz ve sakin şehir Güdül'ün tanıtımına yönelik olarak düzenlenecek olan Leblebi ve Üzüm Festivali, ilçemizin başat ürünleri olan leblebi ve üzümün yanı sıra, Güdül topraklarında yetişen diğer yerel ürünleri de tanıtmayı amaçlıyor. Bu anlamda çarşı esnafımızla görüşerek festivalin düzenlenmesine karar verdik," dedi.

Festivalin bölge halkı için büyük bir buluşma noktası olacağını belirten Doğanay, "18 Ağustos Pazar günü tüm başkentlileri, Güdül halkını ve çevre ilçelerin halkını festivalimize ve akşam konserimize bekliyoruz," şeklinde konuştu.

ANKARA (UHA) - YAŞAR TONBAK

BELEDİYELER

EKONOMİ