KAI PLATFORMU 3. BÜYÜK BULUŞMA GECESİ DÜZENLENDİ

Kars Ardahan Iğdır Dernekler Platformu 3. Geleneksel Büyük Buluşma Gecesi Yerel Sanatçıların Dinletisi, Kafkas Oyunları ve Çekilen Halaylar ile Şölen Tadında Gerçekleşti

KAI PLATFORMU 3. BÜYÜK BULUŞMA GECESİ DÜZENLENDİ

KAI Kars Ardahan Iğdır Dernekler Platformu, 3. Geleneksel Büyük Buluşma Gecesi'nde Başkanı Yüksel Çelik ve yeni yönetimi, salonu dolduran kalabalıkla bir araya geldi.

Çelik'in liderliğindeki yeni ekip, adeta taze kanın getirdiği enerjiyle bir kez daha tarih yazdı ve platformu Türkiye genelinde bir marka haline getirdiğini tescilledi.

Çelikyaptığı konuşmada misafirlere dostluk, dayanışma ve kardeşlik ruhu içinde keyifli bir gece geçirmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirtti. Platformun ortak amaçları doğrultusunda topluma ve çevreye katkı sağlama çabasını vurgulayarak, birlik ve beraberliğin gücüne vurgu yaptı.

Gecede sadece eğlence değil, aynı zamanda birbirlerini daha yakından tanıma ve fikir alışverişi yapma fırsatının da bulunduğunu belirten Çelik, geçmiş başarıları unutmadan geleceğe dair hayallerini paylaştı. Platforma katkı sağlayan herkese teşekkür ederken, gelecek dönemde daha büyük başarılara imza atmayı umut ettiğini dile getirdi.

Şölen, çeşitli siyasi partilerin belediye başkan adayları, ilçe başkanları, STK başkanları ve muhtarların yoğun katılımıyla renklendi. Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin yaptığı konuşmada Yüksel Çelik'e ve yeni ekibine başarılar dileyerek gecenin önemine vurgu yaptı.

Gecenin en renkli anlarından biri ise, Kars, Ardahan, Iğdır'ın değerlerini sembolize eden yöresel sanatçılar ve Kafkas danslarıyla yaşandı. Şölen, coşkulu atmosferi ve güçlü birliktelik mesajlarıyla, KAI Kars Ardahan Iğdır Dernekler Platformu'nun gücünü bir kez daha kanıtladı.

İSTANBUL (UHA) - HALİL CAN GÜLLÜ

BELEDİYELER

EKONOMİ