HALK EĞİTİM MERKEZİ KOROSU’NDAN BÜYÜLEYİCİ KONSER

Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde, Şehit Halis Şişman Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü tarafından düzenlenen Türk Müziği koro konseri büyük beğeni topladı.

Halk Eğitim Merkezi Korosu’ndan Büyüleyici Konser

Prof. Dr. Turan Güven Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleştirilen 'Yaza Merhaba' müzik dinletisi, Türk Sanat Müziği ve Türk Halk Müziği korosunun etkileyici performanslarıyla izleyicilere unutulmaz anlar yaşattı.

Halk Eğitim Merkezleri’nin "Şarkılar Bizi Söyler, Biz de Şarkıları Söyleriz" projesi kapsamında sahne alan Türk Sanat Müziği korosu, koro şefi Hasan Hüseyin Topak’ın yönetiminde dinleyicilere müzik ziyafeti sundu. Kamu kurumu çalışanları, esnaf, emekliler ve ev hanımlarından oluşan koro, birbirinden güzel eserleri seslendirirken izleyiciler de şarkılara eşlik ederek coşkulu anlar yaşadı.

Konserin ardından Halk Eğitim Merkezi Müdürü Remzi Beyoğlu, etkinlikte emeği geçen herkese teşekkür etti. Beyoğlu, salonu dolduran ve desteklerini esirgemeyen tüm katılımcılara minnettarlığını dile getirerek, bu tür etkinliklerin devam edeceğini müjdeledi.

Etkinliğe ilçe protokolü de büyük ilgi gösterdi. Programa, İlçe Belediye Başkan Yardımcısı Ali Toker, İlçe Milli Eğitim Müdürü İlyas Tapsız, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri, İlçe Tarım Müdürü V. Rahmi Baltacı, İlçe Jandarma Bölük Komutanı Emre Eker, Orman İşletme Müdürü Adem Sarıbıyık ve birçok kurum müdürü, sivil toplum kuruluşları ve siyasi parti temsilcileri ile vatandaşlar katıldı.

Gecenin sonunda, izleyiciler unutulmaz bir müzik şöleni yaşadı ve Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü’ne teşekkür ederek, Türk Sanat Müziği ve Türk Halk Müziği korosunu ayakta alkışladılar. Bu etkinlik, Kadirli’de sanatseverler için unutulmaz bir gece olarak hafızalara kazındı.

OSMANİYE (UHA) - AYNUR ÇARDAK

BELEDİYELER

EKONOMİ