EL SALVADOR’UN 16 EYLÜL BAĞIMSIZLIK GÜNÜ TÜRKİYE’DE KUTLANDI

El Salvador’un bağımsızlık yıldönümü vesilesiyle Ankara’daki HiltonSa Hotel’de düzenlenen resepsiyonda iki ülke arasındaki ilişkiler ve El Salvador kültürü vurgulandı.

El Salvador’un 16 Eylül Bağımsızlık Günü Türkiye’de Kutlandı

El Salvador Ankara Büyükelçiliği'nce bağımsızlığının kazanılması yıldönümü münasebetiyle 16 Eylül 2024 günü saat 18:00'de Ankara'da bulunan HiltonSa Hotel'de bir resepsiyon gerçekleştirildi.

Resepsiyona askeri ve sivil erkân ile diğer davetliler katıldı. Resepsiyon, El Salvador ve Türkiye millî marşlarının çalınmasıyla başladı. Ardından, El Salvador'u tanıtıcı ve iki ülke arasındaki sıcak ilişkileri vurgulayan konuşmalar yapıldı.

Konuşmaların ardından, El Salvador mutfağını yansıtan yemeklerin sunulduğu ikramlar yapıldı. Resepsiyona katılan davetliler, ikramları tadarak El Salvador mutfak kültürünü bizzat tanıma fırsatı buldu. Ayrıca, resepsiyonda iki ülkenin kültürel ilişkilerini derinleştirmeye yönelik iş birliği fırsatları da konuşulurken, gelecekteki diplomatik ve ticari bağların güçlendirilmesine yönelik mesajlar verildi.

Resepsiyon, iki ülke arasındaki dostane ilişkilerin daha da gelişeceğine dair umutlarla sona erdi.

ANKARA (UHA) - NECDET CÖMERT

BELEDİYELER

EKONOMİ