BEYPAZARI KÜLTÜR VE TURİZMİNİ GELİŞTİRME DERNEĞİ’NDEN BELEDİYE BAŞKANINA ZİYARET

Beypazarı Kültür ve Turizmini Geliştirme Derneği yönetim kurulu, Belediye Başkanı Dr. Özer Kasap’ı makamında ziyaret ederek ilçenin turizmine yönelik projeleri paylaştı. Dernek Başkanı Nusret Erdoğan, turizmin geliştirilmesi adına el birliğiyle çalışacaklarını belirtti.

Beypazarı Kültür ve Turizmini Geliştirme Derneği’nden Belediye Başkanına Ziyaret

Beypazarı ilçesinde kurulumu tamamlanan “Beypazarı Kültür ve Turizmini Geliştirme Derneği” yönetim kurulu, Belediye Başkanı Dr. Özer Kasap'a bir ziyaret gerçekleştirdi.

Beypazarı Belediye Başkanı Dr. Özer Kasap, Beypazarı Kültür ve Turizmini Geliştirme Derneği'nin yönetim kurulu başkanı Nusret Erdoğan ve yönetim kurulu üyelerini başkanlık makamında kabul etti. Ziyaret sırasında, dernek başkanı Nusret Erdoğan, yönetim kurulu üyelerini belediye başkanına tanıtarak, Beypazarı için el birliğiyle güzel işler başarmak adına çaba ve gayret göstereceklerini ifade etti.

Derneğin yönetim kurulu üyeleri şu şekilde belirlendi: Yönetim Kurulu Başkanı Nusret Erdoğan, Başkan Yardımcısı Mustafa Saraç, Sekreter Atanur Doğan Erten, Sayman Davut Erdurucan, Kâtip Üyeler Harun Demir, Vedat Yılmaz ve Hüseyin Günaydın.

Beypazarı Kültür ve Turizmini Geliştirme Derneği Başkanı Nusret Erdoğan, ziyaretin ardından yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Beypazarı turizminin gelişmesi ve kültürünün gelecek kuşaklara aktarılması için el birliğiyle çalışacağız. Amacımız, Beypazarı turizmini daha üst seviyelere çıkarmak, daha çok turist çekebilmek ve turizmin ilçede daha uzun süreli konaklamasını sağlamak olacak. Katılacağımız fuarlarda Beypazarı’nın geniş bir tanıtımını yapacak, seyahat acenteleriyle görüşerek turların rotalarını Beypazarı’na çevirmeye çalışacağız. Belediyenin projelerine dernek olarak destek sağlayacağız. Turizm işletmelerinden gelen şikayet ve ihbarları anında değerlendireceğiz. İşletmelerde çalışan personelin daha bilgili ve işini bilen kişiler olmasını sağlayacağız. Daha güzel bir Beypazarı için çalışmak istiyoruz, çünkü başka Beypazarı yok.”

Belediye Başkanı Dr. Özer Kasap ise dernek yönetimini tebrik ederek, “Derneğin ilçede düzenlenecek olan 27. Uluslararası Beypazarı Festivali öncesinde tamamlanması oldukça önemli. Turizmde çeşitliliği artırmak, turist sayısını ve konaklayan ziyaretçi sayısını yükseltmek durumundayız. Bu hedefleri birlikte ele alarak çalışmalarımıza devam etmeliyiz,” şeklinde konuştu.

 

ANKARA (UHA) - YAŞAR TONBAK

BELEDİYELER

EKONOMİ