ZEYDAN KARALAR: ADANA ADANA KAZANDIK

Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, UHA Haber Ajansına kısa bir mesaj verdi; " Adana Adana kazandık. Adana Adana, bütün Türkiye bütün adana kazandı. Ülkemin ve kentimin her ferdine teşekkür minnettarım. Adana'da yeni bir dönem başlıyor. Projelerimiz Adana'ya çok kazanç sağlayacak" dedi.

Zeydan Karalar: Adana Adana Kazandık

Adana'da Seçim Galibi CHP adayları oldu 
31 Mart 2024 Yerel Seçimlerini Büyükşehir Belediye Başkanlığını yeniden kazanan İsim CHP'den  Zeydan Karalar, olurken Merkez ilçeler Seyhan Belediyesini yine CHP'den Oya Tekin  Çukurova İlçesinde de CHP'li Emrah Kozay kazndı. Yüreğir İlçesinde ise Cumhur İttifakı adayı Ak Partili Halil Nacar kazanırken MHP'li aday Bilal Uludağ yeniden kazanan isim oldu. 

Aladağ İlçesinde CHP'li Kemal Özdemir, Ceyhan'da CHP'li Kadir Aydar, Feke'de ise, Yeniden Refah Partisi adayı Cömert Özen, İmamoğlu'unda CHP Kasım Karaköse, Karaisalı MHP'den Bekir Şimşek, Karataş, CHP'den Ali Bedrettin Karataş, Kozan,  MHP adayı Mustafa Atlı, Poazantı, CHP'den Şenol Eroğlu, Saimbeyli'de bağımsız aday  Mahmut Dal , Tufanbeyli CHP'den  Ahmet Aktürk, Yumurtalık adayı CHP'den Erdinç Altıok, ilçe belediye başkanlıklarını kazanan ismler oldu. 

Adana'da seçim süreci köklü değişiklikler aday ismlerde yaşanırken çiçeği burnunda isimler Belediye başkanı olmayı başardı. Adana 14 İlçesinden biri olan Saimbeyli de  dikkat çeken isim ise Bağımsız aday Mahmut Dal, seçilerek adana'da bir ilk gerçekleşmiş oldu. İyi parti adana seçim sandıklarından çıkan sonuçlar mevcut ilçe başkanları olan Seyhan'da  Akif Kemal Akay, Çukurova'da Soner Çetin, CHP'den istifa ederek İYİ Partiden seçimlere girmelerine rağmen kazanamamalrı dikkat çekti. 

Diğer Yandan Adana'nın ilçesi olan Feke'de Yeniden Refah Partiisi adayı Belediye Başkanlığını Cömert Özen ismi şehirde oldukça dikkat çeken isim oldu. Cumhuriyet partisi adayları ise 10 ilçenin belediye başkanlıklarını kazandı. Adana'da siyaset yeni bir sayfa bu sabahtan itibaren açıldığuına dikkat çeken CHP'li Belediye başkanları ve diğer yeni seçilen başkanlar bu sabahtan itibaren parti rozetlerini çıkartarak İl ve İlçe düzeyinde herkesin başkanı olarak hizmet edeceklerini belirttiler. 

Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, sözlerini şu ifadelerle sonlandırdı; " Kıymetli hemşehrilerimin, yaşadığımız kentin geleceğinde söz sahibi olmak, bu vatanın bir parçasıyım demek için tüm adana'lı hemşerilerimin yurttaşlık görevlerini sandığa giderek huzur içerisinde getirerek yeniden görevi bizlere emanet ettiler oy veren vermeyen tüm Adana halkımıza daha fazla hizmet vermek için bu sabahtan itibaren yeni döneme başlıyoruz. hayırlı olsun." 

ADANA (UHA) - REMZİ YILDIRIM

BELEDİYELER

EKONOMİ