YARDIMELİ DERNEĞİ'NDEN GAZZE'YE, 12 TIR İNSANİ YARDIM MALZEMESİ

Merkezi İstanbul'da bulunan ve dünyanın bir çok ülkesinde insani yardım faaliyeti ve hizmeti olan Yardımeli Derneği, bağışçılarının destekleriyle hazırladığı insani yardım malzemelerini Türk Kızılay'a teslim etti. Yardımeli Derneği, 12 tır aracından oluşan gıda ve hijyen ürünlerinin yer aldığı yardım kolilerini, Türk Kızılay İstanbul Anadolu Bölge Lojistik Merkezi'ndeki yetkililere teslim etti.

YARDIMELİ DERNEĞİ'NDEN GAZZE'YE, 12 TIR İNSANİ YARDIM MALZEMESİ

Dernekten yapılan açıklamaya göre, Türk Kızılay öncülüğünde organize edilen, Gazze için yola çıkacak yardım gemisindeki hazırlıklar aralıksız sürüyor.

Yardım malzemelerinin tesliminin ardından Yardımeli Derneği Genel Başkanı Dr. Sadık Danışman, Başkan Yardımcısı Nuri Çalışkan, Yönetim Kurulu Üyesi Halil Aykut ile İmdat Kuzu'nun katılımıyla basın toplantısı düzenlendi.

Burada konuşan Genel Başkanı Sadık Danışman, Kızılay'a teslim edilen malzemeler için tüm bağışçılara teşekkür etti.

Türk Kızılay öncülüğünde organize edilen, Gazze için yola çıkacak insani yardım gemisindeki hazırlıklar aralıksız sürüyor. Yardım kolilerinin bu ay Mersin limanından kalkacak gemiye yükleneceğini belirten Sadık Danışman, hazırladıkları paketlerin içerisinde un, şeker, sıvı yağ, bakliyat, deterjan, tuvalet kağıdı ve kadın pedi gibi hijyen ürünlerinin bulunduğunu belirtti.

 

İSTANBUL (UHA) - ÖZKAN KARACA

BELEDİYELER

EKONOMİ