UNİ HABER AJANSI MARMARA BÖLGESİ TEMSİLCİSİ ÖZKAN KARACA, BASIN KARTI VE YETKİ BELGESELİNİ ALDI

UNİ Group Yönetim Kurulu başkanı ve Yerel Yayın Birliği Derneği başkanı Ragıp Lapçin'in katılımı ile Marmara bölge temsilcisi olarak atanan Gazeteci-Yazar Özkan Karaca'ya temsilci yetki belgesi ve basın kartı takdim töreni yapıldı.

UNİ HABER AJANSI MARMARA BÖLGESİ TEMSİLCİSİ ÖZKAN KARACA, BASIN KARTI VE YETKİ BELGESELİNİ ALDI

UNİ Group yönetim kurulu başkanı ve Yerel Yayın Birliği Derneği Genel Başkanı Ragıp Lapçin yaptığı açıklamalarda "... Özkan Karaca'nın UHA-UNİ Haber Ajansı ailesine katılması bizleri memnun etti. Yeni kadroların oluşması, haberin toplanması, derlenmesi ve doğru-güvenilir haberleri abonelere ulaştırmak için gayret gösteriyoruz. Haber ajansı olarak daha da güçlenmemiz ve uluslararası rekabette yer almamız açısından Marmara bölgemiz önemlidir. UHA-UNİ Haber Ajansımız doğru ve güvenilir habercilikle ülkemize yakışan ve adından söz ettiren haber ajansı olmak hedefimizdir. Bu da deneyimli gazeteci, muhabirler, kameramanlar ile daha iyi noktaya geleceğimize inanıyorum. Özkan beyin aramıza katılmasından dolayı hoş geldiniz diyorum ve çalışmalarında başarılar dilerim... " şeklinde konuştu.

Özkan Karaca'da değerlendirme de bulunarak "...UHA-UNİ Haber Ajansı çağın getirdiği teknolojileri yakından takip eden, deneyimli kadrolara ve uzman teknik ekiplere sahip olan, doğru ve güvenilir haberlerin abonelerine ulaştırılmasında hassasiyet gösteren vizyon sahibi haber ajansı olarak gördüm. Bundan dolayı buraya gururla katıldığımı ifade ederim. Sizler aracılığı ile basın mensubu arkadaşlara çağrıda bulunmak istiyorum. Yerel yada ulusal fark etmeden; gazeteci, muhabir ve kameraman olanların UHA-UNİ Haber Ajansı ailesine dahil olmasını istiyorum. Bunun için UHA-UNİ Haber Ajansının web sitesinde https://www.uha.web.tr/temsilci/basvuru linkinden başvuru yapmaları gerekiyor. Bizde Marmara Bölge ekibimizle en iyisini yerine getirmek için çalışacağız.." şeklinde sözlerine son verdi.

UNİ Group Yönetim Kurulu başkanı ve Yerel Yayın Birliği Derneği Genel başkanı Ragıp Lapçin UHA-UNİ Haber Ajansı adına hazırlanan temsilci yetki belgesi ve basın kartını takdim ettiler. Karşılıklı temenni sözleri sonrasında çekilen hatıra fotoğrafları ile töreni sonlandırdılar.

UHA Haber Merkezi - ÖZKAN KARACA

BELEDİYELER

EKONOMİ