UHA-UNİ MARMARA BÖLGE TEMSİLCİSİ ÖZKAN KARACA'DAN, ULUSAL-YEREL GAZETECİLERE DAVET

Türkiye ve Avrupa genelinde olmak üzere; haberin toplanması, derlenmesi ve doğru-güvenilir haberleri abonelere ulaştırmak için gayret gösteren, sektöründe saygın noktaya gelen ve her geçen gün kadrosu ile büyüyen UHA-UNİ Haber Ajansı'na katılım için, Özkan Karaca'dan gazetecilere açık davet yapıldı.

UHA-UNİ MARMARA BÖLGE TEMSİLCİSİ ÖZKAN KARACA'DAN, ULUSAL-YEREL GAZETECİLERE DAVET

 UHA-UNİ Marmara Bölge Temsilcisi Gazateci-yazar Özkan Karaca yaptığı açıklamada "UHA-UNİ Haber Ajansı doğru ve güvenilir habercilikle ülkemize yakışan ve adından söz ettiren haber ajansı olmaktadır. Sektörün ilerisinde olmak, yazılı-görsel haberi hızlı ve etkili şekilde ulaştırmak hedefi koyduk önümüze. Hedefimize koşar adımla ilerlememiz için; deneyimli gazeteci, muhabirler, kameramanlar kadromuza güç katacaktır. Gelin UHA-UNİ Haber Ajansı ailesine katılmanız için sizleri davet ediyorum" şeklinde bildirdi.

Karaca, haber gündeminin yoğun olduğunu ve her saniyeyi yakalamak gerektiğini hatırlattı. Bu haber gücü ile el birliği yapacak yeni arkadaşların başvuru yapmasını istedi. Bunun için yerel yada ulusal fark etmeden; gazeteci, muhabir ve kameramanların UHA-UNİ Haber Ajansının web sitesinde https://www.uha.web.tr/temsilci/basvuru linkinden başvuru yapmaları gerekiyor.

UNİ Haber Ajansı ilkeli ve tarafsız yayın anlayışına bağlı kalarak, 800 civarında il-ilçe temsilcileri ve muhabirleri ile yılda 15 binden fazla haber üretmektedir. UHA-UNİ Haber Ajansı, Türkiye’nin en geniş haber toplama ağlarından birini oluşturmanın haklı gururunu yaşıyor. Bu ağın benzerini ve yazılım sistemini Dünya geneline yaymak için çalışmalar aralıksız sürmektedir.

UHA-UNİ Haber Ajansı, yerel basın birliğinin verdiği güce inanarak faaliyet gösteren gazetecilerin bulundukları bölgelerde temsilcilikler oluşturmasına yardımcı olacak şekilde haber desteği vermektedir. UNİ Ajansı’nın sadece haber sektöründe değil, danışmanlık, organizasyon alanlarında da faaliyetleri bulunmaktadır.

UHA Haber Merkezi - ÖZKAN KARACA

BELEDİYELER

EKONOMİ