TOPRAKKALE KUR’AN KURSLARI FİNAL PROGRAMI

Kur'an tilaveti ve bilgi yarışmasıyla renklenen etkinlikte dereceye girenlere ödüller verildi.

Toprakkale Kur’an Kursları Final Programı

Osmaniye Toprakkale  İlçe Müftülüğüne bağlı Kuran Kurslarında Final Heyecanı yaşandı.

Osmaniye Toprakkale ilçe müftülüğüne bağlı Kur'an kursları ve Halk Eğitim Müdürlüğü bünyesinde açılan Kuran Kurslarının kapanış programı gerçekleşti.

Programa İlçe Kaymakamı Volkan Özer, Belediye Başkanı Bekirhan Uyutmaz, İlçe Müftüsü  Yakup Etik, Nursima Hac/Umre Firması adına Hasan Kazgı, Osmaniye Cebelibereket Lisesi Müdürü Fuat Oflaz, Kurs hocaları ve kursiyerler başta olmak üzere Toprakkaleli Hanım vatandaşlar katıldılar.

Kur'an tilaveti, ezgi ve konuşmaların ardından Kahoot  Online Bilgi Yarışması düzenlendi.   Kursiyerlerin kıyasıya mücadele ettikleri bilgi yarışması salonda heyecan ve çoşku yaşandı.   Yarışmada dereceye girenler Kaymakam Volkan Özer tarafından ödüllendirildi. Program sonrası Toprakkale Belediyesi tarafından dondurma ikramı yapıldı. Osmaniye Orman İşletme Müdürlüğü tarafından da kursiyerlere Lavanta, Keçiboynuzu ve Mavi Servi bitkileri dağıtıldı.

Toprakkale İlçe Müftüsü Etik, “Toprakkale ilçesinde biri 4-6 yaş, biri hafızlık olmak üzere toplamda 7 adet Diyanet bünyesinde Kur'an Kursu hizmet vermektedir. İlçe Müftülüğü, olarak programımıza iştirak eden tüm katılımcılara canı gönülden şükranlarımızı arz eder, Kur'an'la olan yolculuklarında kendilerine muvaffakiyetler dileriz” dedi.

UHA Haber Merkezi - AYNUR ÇARDAK

BELEDİYELER

EKONOMİ