MESLEK LİSELERİNDE UYGULANAN TEORİK VE UYGULAMALI EĞİTİMLER İNCELENDİ

Adıyaman İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tosun, okul ziyaretleri kapsamında meslek liselerinde teorik ve uygulamalı eğitim faaliyetlerini inceledi.

Meslek liselerinde uygulanan teorik ve uygulamalı eğitimler incelendi

İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tosun, Mimar Sinan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ni ziyaret etti. Okul idarecilerinden eğitim ve öğretim faaliyetleri hakkında bilgi alan Tosun, aynı zamanda okulun uygulamalı eğitim atölyelerini de gezdi.

İl Milli Eğitim Müdürü, yaptığı incelemelerin ardından şunları söyledi: "Meslek liselerimizdeki öğrenciler, seçtikleri alanda deneyim kazanarak uzmanlaşacaklar ve kendi sektörlerinde aranan profesyoneller haline gelecekler. Adıyaman İl Milli Eğitim Müdürlüğü olarak, Bakanlığımızın faaliyetleri doğrultusunda meslek liselerimizin çalışma alanlarını ve atölyelerini nitelik ve nicelik açısından geliştirmek için çaba sarf ediyoruz. Amacımız, meslek liselerimizin ilimizdeki istihdam çalışmalarına önemli katkılar sunmasını sağlamak."

Ali Tosun, ziyaret sırasında okul yöneticileri, öğretmenler ve öğrencilerle görüşerek öneri ve taleplerini dinledi ve öğrencilere başarılar diledi.

ADIYAMAN (UHA) - RAMAZAN YAVUZ

BELEDİYELER

EKONOMİ