MALİYE BAKANI ŞİMŞEK'E MEMUR-SEN VE SAĞLIK-SEN ADANA ŞUBE BAŞKANI BEKİR NENNİOĞLU CEVAP VERDİ

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in açıklamalarına Adana'dan cevap gecikmedi. Memur-sen ve Sağlık-sen Adana Şube Başkanı Bekir Nennioğlu yapılan açıklamalara cevap vermekte gecikmedi; "Zamların yarattığı sıkıntıları fark edemediğini endişe ile izliyoruz" dedi.

Maliye Bakanı Şimşek'e Memur-sen ve Sağlık-sen Adana Şube Başkanı Bekir Nennioğlu cevap verdi

NENNİOĞLU; "KİMSE MEMURLAR ÜZERİNDEN SİYASET YAPMASIN" 

Mehmet Şimşek seçim sonuçlarını değerlendirirken memurlara ve emeklilere zam verdik ama olmadı demek ki onunla alakası yok dedi,

Memur-sen ve Sağlık-sen Adana Şube Başkanı Bekir Nennioğlu cevap verdi; “Maliye Bakanı Sayın Mehmet Şimşek'in memurların ekonomik zorluklarını göz ardı ettiği ve zamların yarattığı sıkıntıları fark edemediğini endişe ile izliyoruz.

Memurların emekli ikramiyesi ile dahi ev alamayacak durumda olduğunu araç bile alamamaktadır.

Ayrıca, seçim sonuçlarının memurların sırtına yüklenmesinin mantıklı olmadığını düşünüyoruz. Memurlar toplumun temel taşlarından biridir ve refahlarının korunması ve artırılması için gerekli önlemlerin alınması gerektiğine inanıyoruz.  Maliye Bakanı ve hükümetin, memurların durumunu daha dikkatli bir şekilde göz önünde bulundurması ve onların adaletli bir şekilde değerlendirilmesi için adımlar atması önemlidir. Kimse Memurlar üzerinden siyaset yapmasın.Herkes kendi işini yapsın.”

ADANA (UHA) - REMZİ YILDIRIM

BELEDİYELER

EKONOMİ