KELEŞ,RAMAZAN BAYRAMINDA AZİZ ŞEHİTLERİMİZİN AİLELERİNİ ZİYARET ETTİ

Gençlik ve Spor İl Müdürü Fikret Keleş, vatan, bayrak, istiklal, inanç ve mukaddesat uğruna hayatlarını feda eden kahraman şehitlerin değerli ailelerini ziyaret ederek mübarek ramazan bayramlarını kutladı.

KELEŞ,RAMAZAN BAYRAMINDA AZİZ ŞEHİTLERİMİZİN AİLELERİNİ ZİYARET ETTİ

Jandarma Astsubay Emine Erdoğan ile birlikte ilk olarak Altınşehir Mahallesi'nde ikamet eden Şehit Polis Memuru Taha Uluçay'ın ailesini ziyaret eden İl Müdürü Fikret Keleş, daha sonra Sümerevler Mahallesi'nde ikamet eden Şehit Piyade Uzman Çavuş Halil Tuğ'un kıymetli ailesini ziyaret ederek Ramazan Bayramlarını kutladı ve aziz şehitlerimizi rahmetle anıp minnetle yâd etti.

Şehit ailelerini evlerinde ziyaret eden İl Müdürü Fikret Keleş, ailelere sabır dileyip geride kalanlara uzun ömürler temenni ederek; "Sizler bizlere şehitlerimizden emanetsiniz ve biz de bu emanete en iyi şekilde bakmakla yükümlüyüz. Asla yalnızlık hissetmeyin. Her zaman yanınızda ve emrinizdeyiz" dedi.

Bu vesileyle başta aziz şehitlerimiz olmak üzere tüm İslam Âleminin Arefe gününü kutlayan İl Müdürü Fikret Keleş, birlik ve beraberlik içinde nice bayramlar diledi.

ADIYAMAN (UHA) - RAMAZAN YAVUZ

BELEDİYELER

EKONOMİ