İL MÜDÜRÜ FİKRET KELEŞ, GERGER'DEKİ YATIRIMLARI İNCELEDİ

Gençlik ve Spor İl Müdürü Fikret Keleş, Gerger Kaymakamı Ömer Saygılı, Gerger Belediye Başkanı Erkan Aksoy ile beraber Gerger Gençlik Merkezini ziyaret ederek ilçede devam eden spor yatırımlarını yerinde inceleyip, çalışmalar hakkında yetkililerinden bilgi aldılar.

İl Müdürü Fikret Keleş, Gerger'deki Yatırımları İnceledi

İl Müdürü Fikret Keleş, Gerger ilçesinde devam eden yatırımları yerinde inceledi. Gerger halkına ve gençlerine modern bir hizmet binası sunacak olan Gençlik Merkezi'nin önemini vurguladı. İl Müdürü Keleş, şunları belirtti: "Gerger ilçemize ve gençlerimize modern bir bina ile hizmet verecek olan Gençlik Merkezi, ilçemiz için önemli bir yatırım olacak."

Ayrıca, il genelinde depremin neden olduğu büyük yıkımın ardından yürütülen çalışmaların yakında tamamlanacağını dile getiren Keleş, "İnşallah geçmiş günlerimize çok yakın bir zamanda döneceğiz" dedi.

Toplantıda İl Müdürü Fikret Keleş'in başkanlığında ilçe müdürlüklerinin katılımıyla, Gerger ilçesindeki spor yatırımları ve çalışmalar değerlendirildi. Gençlik ve spor faaliyetlerinin gözden geçirildiği toplantıda, inşaat ve yatırımlar da yerinde incelendi.

Fikret Keleş, Gerger Spor Salonu, Portatif Panel Havuz ve Futbol Sahası'nı ziyaret ettikten sonra şunları söyledi: "İl merkezi ve tüm ilçelerde futbol sahası, spor salonu gibi temel spor ihtiyaçlarını tamamladık. Şimdi ise ilimizin merkez ve ilçelerinde spor kültürünü yansıtacak, gençlerin taleplerini karşılayacak yatırımlara odaklanıyoruz. Yüzme havuzu, Gençlik Merkezi gibi diğer tesis ihtiyaçlarına yönelik yatırımlarımıza devam ediyoruz."

 

 

ADIYAMAN (UHA) - RAMAZAN YAVUZ

BELEDİYELER

EKONOMİ