İÇİŞLERİ BAKAN YARDIMCISI TURAN GELİBOLU'DA ZİYARETLERDE BULUNDU

İçişleri Bakan Yardımcısı Bülent Turan ve Çanakkale AK Parti İl Başkanı Naim Makas, Gelibolu ilçesine bağlı Sütlüce Köyü’nü ziyaret ederek köy sakinleriyle bir araya geldiler.

İçişleri Bakan yardımcısı Turan Gelibolu'da ziyaretlerde bulundu

İçişleri Bakan Yardımcısı Bülent Turan ve İl Başkanı Naim Makas, Sütlüce Köyü’ne yaptıkları ziyarette, köyde yaşayan hemşehrileriyle samimi sohbetler gerçekleştirdi. Ziyaret boyunca, köy sakinleriyle bir araya gelen Bülent Turan ve Naim Makas, vatandaşların istek ve önerilerini dikkatle dinledi. Sütlüce Köyü sakinleri, İçişleri Bakan Yardımcısı Turan ile istek ve taleplerini paylaştı. İçişleri Bakan Yardımcısı Turan, köyün altyapısı, tarım faaliyetleri ve sosyal yaşamıyla ilgili konularda bilgi alarak, yerel yönetim ve devletin desteğiyle ilgili beklentilerini değerlendirdi.

Ziyaret ile ilgili bilgilendirmede bulunan İçişleri Bakan Yardımcısı Bülent Turan; “Gelibolumuzun kıymetli köylerinden biri olan Sütlüce'de hemşehrilerimizle bir araya geldik. Yoğun gündem arasında soluklanmak için geldiğimiz Çanakkalemizde hemşehrilerimizle görüşmek bizi mutlu ediyor. Gelibolumuz'da yapılanlar ve yapılması gerekenler konusunda iştişarelerde bulunduk” dedi.

ÇANAKKALE (UHA) - DOĞAN ZELOVA

BELEDİYELER

EKONOMİ