HATAY BURUK ANILARINA RAĞMEN CUMHURİYET BAYRAMINI HEYECAN VE BAĞLILIKLA KUTLADI

Hatay, 6 Şubat depreminin izlerini taşısa da Cumhuriyet Bayramı'nı heyecan ve bağlılıkla kutladı. Geçici barınma alanlarında mücadele eden halk, zorluklara rağmen Cumhuriyet'i yüreklerinde yaşattı. Bayram kutlamaları, dayanışma ve bağlılığın bir göstergesi oldu. Hatay, Cumhuriyet'e olan inancını cadde ve sokaklara astıkları Türk bayrakları ve Atatürk posterleri ile vurguladı

Hatay Buruk Anılarına Rağmen Cumhuriyet Bayramını Heyecan ve Bağlılıkla Kutladı

Hatay, 6 Şubat'taki depremin hala izlerini taşısa da, bu yılki Cumhuriyet Bayramı kutlamaları, Hatay halkının kararlılığını ve Cumhuriyet'e olan bağlılığını bir kez daha gösterdi. Geçici barınma alanlarında yaşam mücadelesi veren Hatay halkı, hiçbir şeylerinin olmamasına rağmen Cumhuriyet'in değerini unutmadı.

Depremin yıkıcı etkileriyle başa çıkmaya çalışan Hatay halkı, bayram coşkusuyla bir araya geldi. Zorluklar, kayıplar ve acılar, Hataylıları daha da kenetledi. Cumhuriyet Bayramı kutlamaları, umutsuzluğun değil, dayanışmanın ve birliğin bir göstergesi haline geldi.

Hatay halkı, Cumhuriyet'e olan bağlılıklarını büyük bir Atatürk posteri açarak vurguladılar. Bayram, Hatay için birçok şeyin üzerindeydi. Gelecek nesillere daha iyi bir Türkiye bırakma arzusu ve Cumhuriyet'e olan bağlılık, Hatay halkının en büyük gücüydü. Bu kutlamalar, buruk anılarına rağmen Hatay halkının kararlılığını ve bağlılığını bir kez daha yansıttı. Hatay sokakları ve caddeleri, Türk bayrakları ve Atatürk posterleriyle donatıldı, Cumhuriyet'in ışığını yansıttı. Hatay, Cumhuriyet'i sonsuza kadar yaşatacak olan kararlılığını bir kez daha gösterdi.

HATAY (UHA) - FERAH NUR

BELEDİYELER

EKONOMİ