AK PARTİ TEŞKİLAT BAŞKANI KANDEMİR'DEN BİNGÖL ZİYARETİ: 'GÜÇLÜ DESTEKLE İSTİKAMET BELİRLENİYOR!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir, Bingöl'de partisinin teşkilatıyla bir araya geldi.

AK Parti Teşkilat Başkanı Kandemir'den Bingöl Ziyareti: 'Güçlü Destekle İstikamet Belirleniyor!

Kandemir, Veysel Belgin Konferans Salonu'nda düzenlenen buluşmada yaptığı konuşmada, Bingöl'ün bölgeyi mayalayan, en diri ve güzel illerden biri olduğunu vurguladı.

14 ve 28 Mayıs'ta yapılan yerel seçimleri değerlendiren Kandemir, ilimizde önemli ricaların seçildiğini belirterek, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğindeki AK Parti'nin Bingöl'de güçlü bir destek bulduğunu ifade etti.

Kandemir, 28 Mayıs tarihindeki olayları değerlendirirken, muhalefet partilerinin içsel çekişmelerine dikkat çekti. Toplanan muhalefet partilerinin kendi koltuklarını paylaşma derdinde olduğunu savunan Kandemir, bu toplantılarda milletin ve memleketin sorunlarının gündeme gelmediğini belirtti. Muhalefet partilerini eleştiren Kandemir, AK Parti'nin ise milletin dertlerini ön planda tuttuğunu ve hizmet odaklı bir anlayışa sahip olduğunu vurguladı.

Kandemir, 22 yıllık süreçte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın liderliğindeki AK Parti'nin milletin istikametini belirleyen güçlü bir parti olduğunu söyleyerek, siyasette mevkilerin geçici olduğunu, asıl olanın hizmet etmek olduğunu ifade etti.

BİNGÖL (UHA) - AZİZ ÖNAL

BELEDİYELER

EKONOMİ