AK PARTİ MERKEZ İLÇE BAŞKANI ZİYA BAŞARAN'IN 23 NİSAN MESAJI

AK Parti Adıyaman Merkez İlçe Başkanı Ziya Başaran "23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı" dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Ziya Başaran'ın 23 Nisan Mesajı

Başkan Başaran, mesajında şu ifadelere verdi;

Milletimizin kendi iradesi üzerinde hiçbir kuvvetin ve makamın olmadığını 23 Nisan 1920 tarihinde egemenliğini ilan ederek tüm dünyaya gösterdiğini vurgulayan Başaran, ecdadımızın bağımsız yaşama arzusundan ödün vermediğini ve emperyalist güçlere karşı büyük bir inanç ve azimle mücadele ederek tarihe yön verdiğini ifade etti.

Başaran, Türkiye Cumhuriyeti'nin simgesi Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılışı ile Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı milletçe büyük bir coşku, heyecan ve gururla kutladıklarını belirtti.

23 Nisan 1920'nin, çocuklarımızın bayramı olmanın yanı sıra milletimiz ve ülkemiz için tarihi bir dönüm noktasını temsil ettiğini vurgulayan Başaran, Gazi Mustafa Kemal'in çocuklara bayramı armağan etmesinin gelecek nesillere duyduğu güvenin en büyük göstergesi olduğunu ifade etti.

Başaran, mesajını şu sözlerle tamamladı: "Bu duygu ve düşüncelerle; 23 Nisan'ı çocuklara bayram olarak armağan eden bağımsızlığımız için canını ortaya koyan başta Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal'e, silah arkadaşlarına, şehit ve gazilerimize minnet ve rahmetle anıyor, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutluyorum.”

ADIYAMAN (UHA) - RAMAZAN YAVUZ

BELEDİYELER

EKONOMİ