ADIYAMAN VALİSİ DR. OSMAN VAROL’UN “RAMAZAN BAYRAMI” MESAJI

Adıyaman Valisi Dr. Osman Varol Ramazan Bayramı'ndan dolayı bir mesaj yayımladı.

ADIYAMAN VALİSİ DR. OSMAN VAROL’UN “RAMAZAN BAYRAMI” MESAJI

Vali Dr.Osman Varol, mesajında şu ifadelere yer verdi;

Derin bir manevi iklimi idrak ettiğimiz Ramazan ayını geride bırakırken yeni umutların güç bulacağı mübarek Ramazan Bayramı’na erişmenin mutluluğunu yaşamaktayız.

Bu vesileyle, Adıyamanlı kardeşlerimin, milletimizin ve tüm İslam aleminin mübarek Ramazan Bayramı’nı en kalbi duygularımla tebrik ediyor, bu mübarek ayda tutulan oruçların, verilen fitrelerin, yapılan ibadet ve duaların Allah katında kabul olmasını diliyorum.

Değerli Adıyamanlı hemşerilerimiz;

Bir milleti kaynaştıran en önemli unsurların başında gelen ve toplumsal yaşamda önemli yeri bulunan Bayramlar, birlik ve beraberlik duygularının yoğunlaştığı, sevinç, neşe ve coşkunun buluştuğu, iyilik ve güzelliklerin harmanlandığı, insanlar arasındaki karşılıklı sevgi ve saygının perçinleştiği, insanların kardeşçe kucaklaştıkları çok özel günlerdir.

Geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yılda Ramazan Bayramı’nı asrın felaketi olarak nitelendirilen ve ilimizi de derinden etkileyen depremin gölgesinde gerçekleştirmenin ve yitirdiğimiz birçok canlarımızla bayramlaşıp kucaklaşamamanın acısıyla buruk bir şekilde idrak ediyoruz.

Bu anlamda yaşadığımız sıkıntılı bu süreci her zorlukta birbirine kenetlenen birlik, beraberlik ve kardeşlik ruhuna sahip Aziz milletimiz ve devletimiz sayesinde dayanışma içerisinde el ele gönül gönüle vererek daha kolay aşacağımıza olan inancımı ifade etmek istiyorum.

Adıyamanlı hemşerilerimiz şundan emin olmalıdır ki, bu kadim şehri tekrar ayağa kaldırmak ve o eski canlı ve hareketli günlerine kavuşturmak için kamu kurum ve kuruluşlarımız, bu kentin tüm dinamikleri ve mesai arkadaşlarımızla birlik gece gündüz demeden yoğun gayret gösteriyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımızın riyasetinde ilk kalıcı deprem konutlarımızda teslimata başlayarak vatandaşlarımızı konutlarına yerleştirdik.  Devletimizin güçlü desteği ile Adıyaman'da hak sahibi vatandaşlarımızın tamamına anahtarlarını teslim edene kadar da gece gündüz demeden gayretli çalışmalarımıza devam edeceğiz.

Vatandaşlarımızın huzur ve güven içerisinde Ramazan Bayramı’nı idrak etmeleri için de Valiliğimizce gerekli tedbirler alınmıştır. Özellikle seyahate çıkacak vatandaşlarımızın trafik kurallarına riayet etmeleri ve bayram sevincini acıya dönüştürecek her türlü davranıştan uzak durmalarını istirham ediyorum.

Bu düşüncelerle bu zorlu günlerin bir an önce bitmesi ve daha güzel bayramlarda buluşmak temennisiyle bütün Adıyamanlı hemşerilerimin, aziz milletimizin ve tüm İslam aleminin mübarek Ramazan Bayramı’nı en içten duygularımla kutluyor, aziz şehitlerimizi ve bu büyük felakette hayatını kaybeden vatandaşlarımızı saygı ve rahmetle, kahraman gazilerimizi de şükranla anıyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

ADIYAMAN (UHA) - RAMAZAN YAVUZ

BELEDİYELER

EKONOMİ