ADIYAMAN VALİSİ DR. OSMAN VAROL'DAN AGC YE ZİYARET

Adıyaman Valisi Dr. Osman Varol, Adıyaman Gazeteciler Cemiyetine iadei ziyarette bulundu.

Adıyaman Valisi Dr. Osman Varol'dan AGC ye ziyaret

Adıyaman Valisi Dr. Osman Varol, Adıyaman Gazeteciler Cemiyetine iadei ziyarette bulunarak Başkan Zeki Dişkaya ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya geldi. Vali Varol, Başkan Zeki Dişkaya ve yönetim kurulu üyeleriyle deprem bölgesi olan Adıyaman'da sahadaki son durum, yapılan ve yapılması planlanan çalışmalarla ilgili sohbet etti.   

Karşılıklı güzel sohbetlerden sonra Vali Varol, “Adıyaman’da yaşanan gelişmeler hakkında toplumu bilgilendiren, vatandaşlarımızla devlet arasında iletişimi sağlayan yaşadıkları tüm zorluklara rağmen her koşulda kamuoyunu aydınlatmak için büyük bir özveriyle görev yapan basın mensuplarımıza çalışmalarında kolaylıklar diliyoruz.”Dedi.

Agc Başkanı Zeki Dişkaya ise konuşmasında, “Geldiği günden beri hiç durmadan Adıyaman’ın her tarafında gördüğümüz sayın valim bu sistemli ve hızlı çalışmalarınızı tebrik ediyoruz. Bundan sonraki çalışmaları temposunun daha da artarak devamını diliyorum . Cemiyetimize yapmış olduğunuz bu nazik ziyaretten dolayı da size teşekkür ediyoruz” dedi.

ADIYAMAN (UHA) - RAMAZAN YAVUZ

BELEDİYELER

EKONOMİ