ADIYAMAN İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ ALİ TOSUN OKUL ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR

Adıyaman İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tosun, okul ziyaretleri kapsamında Yiğit Ali Çavuş Anadolu Lisesi ve Adıyaman Lisesi'ni ziyaret etti. Okul idarecilerinden eğitim çalışmaları, fiziki koşullar, öğrenci başarıları ve ihtiyaçlar hakkında bilgi aldı. Öğrencilerle gelecek planları üzerine konuştu ve tavsiyelerde bulundu. Program sonrası okul idaresi ve öğretmenlerle 2023-2024 eğitim öğretim yılına yönelik çalışmaları istişare etti ve teşekkürlerini iletti.

Adıyaman İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tosun Okul Ziyaretlerine Devam Ediyor

Adıyaman İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tosun, yeni eğitim öğretim dönemine yönelik hazırlıklar kapsamında okul ziyaretlerini sürdürüyor. Son olarak, Yiğit Ali Çavuş Anadolu Lisesi ve Adıyaman Lisesi'ni ziyaret eden Tosun, okulların eğitim çalışmalarını yakından inceledi.

İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tosun, okul ziyaretlerinde öncelikle okul idarecileri ile bir araya gelerek okulların fiziki koşulları, eğitim kalitesi, öğrenci başarıları ve eğitimdeki ihtiyaçlar hakkında bilgi alışverişinde bulunuyor. Tosun, bu görüşmelerde okulların güçlü yönlerini ve geliştirilmesi gereken alanları tespit ediyor.

Ziyaretler sırasında İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tosun, sınıflarda öğrencilerle de bir araya gelerek gelecek planları ve eğitim hedefleri üzerine sohbet ediyor. Öğrencilere motive edici tavsiyelerde bulunan Tosun, öğrencilerin daha başarılı bir eğitim süreci geçirmelerine katkı sağlıyor.

Programların sonunda ise İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tosun, okul idaresi ve öğretmenlerle bir araya gelerek 2023-2024 eğitim öğretim yılının başlaması öncesinde yapılan çalışmalar hakkında istişarelerde bulunuyor. Ayrıca, çocukların daha iyi bir eğitim alması için okul personeline teşekkür ederek başarılar diliyor.

Ali Tosun'un okul ziyaretleri, Adıyaman ilinde eğitim kalitesinin yükseltilmesi ve öğrencilerin daha iyi bir eğitim alabilmesi için yapılan önemli çalışmalardan birini oluşturuyor.

ADIYAMAN (UHA) - RAMAZAN YAVUZ

BELEDİYELER

EKONOMİ