ADIYAMAN GENÇLİK VE SPOR İL MÜDÜRÜ FİKRET KELEŞ'TEN BAYRAM MESAJI

Adıyaman Gençlik ve Spor İl Müdürü Fikret Keleş, Ramazan Bayramı nedeniyle bir kutlama mesajı yayımladı.

Adıyaman Gençlik ve Spor İl Müdürü Fikret Keleş'ten Bayram Mesajı

İl Müdürü Fikret Keleş'in Ramazan Bayramı mesajı şöyle;

Kardeşliğin ve dostluğun sıcaklığını hissettiğimiz, birlik ve beraberliğimizi pekiştirdiğimiz, rahmet ve bereketi kuşanmış, mağfiretimize vesile olan bir Ramazan Ayı’nı daha idrak ederek bayrama kavuşmanın sevinç ve mutluluğunu hep birlikte yaşamaktayız. Bizleri bayrama kavuşturan Yüce Rabbimiz (cc)’e şükürler olsun.

Her yıl hanelerimizi ve şehirlerimizi şereflendiren Ramazan’a ve sonunda Ramazan Bayramı’na yeniden kavuşmanın heyecanı içerisindeyiz. Bir tarafta Ramazan’ı uğurlamış olmanın hüznü, diğer tarafta insana ait tüm güzelliklerin sembolü olan bayrama ulaşmanın sevinci gönüllerimizi fethetmiş durumda. Bolluk, bereket, merhamet ve dayanışma ayı Ramazan-ı Şerif, ülkemize ve milletimize bereket ve rahmet getirmiş, İslam alemini bayramla sevindirmiştir.

Rabbimizin gönüllerimizi yumuşattığı bayram günleri, aynı zamanda kırgınlıkların giderilmesi, küskünlerin barışması için de önemli bir fırsattır. Kadim geleneğimizde bayramlar, akrabalık ilişkilerinin pekiştirilmesi ve dostlukların perçinlenmesi için hepimize imkanlar sunmaktadır. Bu bayramın da aramızdaki bağları sıkılaştırmasını temenni ediyorum.

Bu vesile ile, Mübarek Ramazan Bayramının milletimize ve ülkemize huzur, sağlık, mutluluk ve hayırlar getirmesini Cenab-ı Allah’tan diler, spor camiamızın, çalışma arkadaşlarımın ve tüm İslam Aleminin Ramazan Bayramını en içten dileklerimle kutlar, sevgi ve saygılarımı sunarım.”

Her günümüz bayram tadında olsun inşallah"

 

ADIYAMAN (UHA) - RAMAZAN YAVUZ

BELEDİYELER

EKONOMİ