ADALET BAKANI YILMAZ TUNÇ, İSTANBUL ZİYARETİ KAPSAMINDA KAĞITHANE BELEDİYESİ'Nİ ZİYARET ETTİ

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, İstanbul'a gerçekleştirdiği ziyaretler ve temaslarda Kağıthane Belediyesi'ni de ziyaret etti. Bakan Tunç'a, Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Kağıthane İlçe Teşkilat Başkanı Serkan Cantürk ve parti üyeleri eşlik etti.

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, İstanbul Ziyareti Kapsamında Kağıthane Belediyesi'ni Ziyaret Etti

İstanbul'daki temasları ve ziyaretleri çerçevesinde Kağıthane Belediyesi'ni ziyaret eden Bakan Tunç, belediye binası önünde Başkan Mevlüt Öztekin ve protokol üyeleri tarafından karşılandı.

Başkan Öztekin, yürütülen çalışmalar ve projeler hakkında Adalet Bakanı Tunç'a bilgi verdi. Başkan Mevlüt Öztekin, göreve gelmeden önce Kağıthanelilere 53 proje sözü verdiklerini ve bu projelerin tamamını hayata geçirdiklerini belirtti. Ayrıca, projelerin gerçekleştirilmesindeki desteklerden dolayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere ilgili bakanlar ve milletvekillerine teşekkür etti.

Adalet Bakanı Tunç da Kağıthane'deki çalışmaları memnuniyetle takip ettiklerini ve Başkan Öztekin'e başarılar diledi.

Ziyaretin ardından Başkan Mevlüt Öztekin, Adalet Bakanı Yılmaz Tunç'u ilçenin tarihi bölgesi Sadabad ve burada bulunan eserleri gezdirdi. Bakan Tunç, vatandaşların ilgi gösterdiği bu gezinin ardından İstanbul'daki temaslarına devam etmek üzere ilçeden ayrıldı.

İSTANBUL (UHA) - MURAT ÖZDEMİR

BELEDİYELER

EKONOMİ