SENDİKA YETKİLİLERİ MADENCİLERİ ÇALIŞTIKLARI ORTAMDA ZİYARET ETTİ

Türkiye Maden İşçileri Sendikası Orta Anadolu Şube başkanlığı, maden iş kolunda faaliyet gösteren, madencileri çalıştıkları ortamda ziyaret etti.

Sendika yetkilileri Madencileri çalıştıkları ortamda ziyaret etti

Orta Anadolu Maden İşçileri Sendikası şube başkanı Talih Kocabıyık ile Sendika Genel sekreteri Selim Arslan ile birlikte madenci elbiselerini ve koruyucu baretlerini takarak, yeraltında çalışmada bulunan madencileri ziyaret etti.

Maden işçileri Sendikası Orsa Anadolu şube başkanı Talih Kocabıyık, yerin yüzlerce metre altında, alın teriyle ekmeğini kazanmaya çalışan madenci kardeşleriyle hasbıhal ettiklerini ve yaptıkları çalışmalar ve makinalar hakkında bilgi aldıklarını söyledi.

Beypazarı Hırkatepe mahallesi Köyünde bulunan L sahasındaki madencileri ziyaret ettiğimiz gibi, diğer maden sahalarında çalışan madencilerimizi de çalışma ortamlarında ziyaretlerde bulunacaklarını belirten şube başkanı Kocabıyık, “ Maden işi dünyada en ağır iş koludur. Hatayı sevmez, Emniyetini alacaksın ve çalışmana öyle başlayacaksın. Zaman zaman madencilerimizi iş kazaları konusunda bilgilendirmede bulunuyoruz” dedi.

Şube başkanı Talih Kocabıyık, şunları kaydetti:

“Allahım bütün emekçi kardeşlerimize ve özellikle yeraltında arayan, çalışan, ülke ekonomisine oldukça katkı sağlayan kardeşlerimize kazasız belasız çalışmalar diledik. Ziyaretimiz, işçi arkadaşlar arasında büyük bir moral motivasyonu sağladı.”

ANKARA (UHA) - YAŞAR TONBAK

BELEDİYELER

EKONOMİ