KADEM ÇANAKKALE İL TEMSİLCİLİĞİ, SAHA ÇALIŞMALARIYLA SOSYAL DESTEKLERİ ANLATIYOR

Çanakkale’nin Gelibolu ilçe merkezi ile köylerini gezen KADEM İl Temsilciliği, Kadın ve Ailelere verilen sosyal destekleri anlatarak, bilgilendiriyorlar

KADEM Çanakkale İl Temsilciliği, Saha Çalışmalarıyla Sosyal Destekleri Anlatıyor

Çanakkale’nin Gelibolu ilçe merkezi ile köylerini gezen KADEM İl Temsilciliği, Kadın ve Ailelere verilen sosyal destekleri anlatarak, bilgilendiriyorlar.

Kadın Ve Demokrasi Derneği (KADEM) İl Temsilcisi Özlem Çalışkan Arıcı, yönetim kurulu üyeleri ve gönüllüleri ile birlikte Gelibolu merkez ve  köylerine giderek, ailelere ve kadınlara verilen destekleri tanıttılar.

Kadem temsilcileri ilk olarak Süleymaniye, Bayramiç, Şadıllı, Yülüce  köylerine ve Gelibolu merkeze giderek, kiminin kapılarını çaldılar, kimilerinlede sokakta  konuşarak ellrindeki bröşürleri dağıtarak,  bilgilendirdiler.

Konu ile ilgili olarak bilgi veren Kadın Ve Demokrasi Derneği (KADEM) İl Temsilcisi Özlem Çalışkan Atıcı, “KADEM Çanakkale Yönetim kurulu  üyelerimiz ve Genç KADEM Gönüllülerimiz ile “Kadın ve Aileye Verilen Desteklerden Haberiniz Var mı?“ diyerek yollara düştük.  Gelibolu merkez ve  Süleymaniye, Bayramiç , Yülüce ve Şadıllı köylerine giderek, köy sakinlerinin kapılarını çalıp,  sokaklarda ve çalışma alanlarında ziyaret ederek “Sosyal Destekler ve Kamuya Erişim” kitapçıklarını dağıtarak, yararlanabilecekleri haklarını anlattık. Bir çok vatandaşımızın kendilerine sunulan bu sosyal haklardan haberi yok. Çalışmalarımız devam edecek” dedi.

 

ÇANAKKALE (UHA) - DOĞAN ZELOVA

BELEDİYELER

EKONOMİ