SULTANGAZİ'DE SİNOP RÜZGARI ESTİ

Sultangazi Belediyesi ve Sinoplular Derneği tarafından düzenlenen Sinop Dayanışma Günleri etkinliği başarıyla gerçekleştirildi. Platforma çok sayıda vatandaş katıldı.

Sultangazi'de Sinop Rüzgarı Esti

Pençe Kilit Harekatı bölgesinde şehit olan askerlerimiz için Kur'an okundu. Sinoplular Platformu'na AK Parti Sultangazi Belediye Başkanı Abdurrahman Dursun, AK Parti Sultangazi İlçe Başkanı Süleyman Yiğit, MHP Sultangazi İlçe Başkanı Yusuf Özel, Yeniden Refah Partisi Sultangazi İlçe Başkanı Yasin Kul ve Sultangazi Kaymakamı Mahmut Kaşıkçı da katıldı. Platformda yöresel ürünler de tanıtıldı.

Sultangazi Belediyesi, Sinoplular Derneği ve Platformu tarafından düzenlenen Sinop Dayanışma Günleri etkinliği başarıyla gerçekleştirildi. Platforma çok sayıda vatandaş katıldı. Pençe Kilit Harekatı bölgesinde şehit olan askerlerimiz için Kur'anlar okundu. Sinoplular Platformu'na AK Parti Sultangazi Belediye Başkanı Abdurrahman Dursun, AK Parti Sultangazi İlçe Başkanı Süleyman Yiğit, MHP Sultangazi İlçe Başkanı Yusuf Özel, Yeniden Refah Partisi Sultangazi İlçe Başkanı Yasin Kul ve Sultangazi Kaymakamı Mahmut Kaşıkçı da katıldı.

İSTANBUL (UHA) - HÜSNÜ DEĞİRMENCİ

BELEDİYELER

EKONOMİ