RAMAZAN BAYRAMI'NDA EMİRGAN'IN CADDE VE YOLLARI LALELER İÇİN DOLUP TAŞTI.

Ramazan Bayramı tatilinin iki ve üçüncü günü Emirgan Korusu'nda ki laleler için yollara çıkan vatandaşlar, Maslak, İstinye ve Emirgan Sahili'nde ki cadde ve sokaklara sığmadı. Son yılların en yoğun ve kalabalığının yaşandığı sahil şeridinde yollar, cadde ve sokaklar insan seliyle dolup taştı

RAMAZAN BAYRAMI'NDA EMİRGAN'IN CADDE VE YOLLARI LALELER İÇİN DOLUP TAŞTI.

Bayram tatilinin yaşandığı Emirgan'da vatandaşlar cadde ve sokaklara sığmadı. Araç ve insan kalabığından geçilmeyen İstinye ve Emirgan Sahilli'n de yollar, caddeler ve sokaklarda iğne atacak yer kalmadı.

Laleler için Emirgan Korusu'na gelenler güvenlik kapıların da izdiham yaşadı. Yerli ve yabancı tur otobüslerinin koruluk girişi önünde ziyaretçileri indirmek için bekleme yapmaları ve park aramak için cadde ve sokak aralarına giren araçlardan dolayı kaldırım ve yolda yürümek mümkün olmadı.

Trafik polislerinin sıkışıklık ve yoğunluk nedeniyle İstinye ve Emirgan yönlerine yönlendirdiği araçlarda ki yolcular koruluğa girebilmek için yolun geri kalan kısmını yürümek zorunda kaldılar.

Nisan ayının başında Emirgan Korusu ve Parkı'na ekilen birbirinden güzel laleler için 10 günlük çok az bir zamanın kaldığını duyan vatandaşlar Bayram tatilinin son gününde park ve bahçelere akın ettiler.

Yaşadıkları trafik çilesi ve izdihama rağmen koruluğun farklı yönlerde ki güvenlik kapılarından giriş yapan ziyaretçiler, bayramın son günü de olsa laleleri görme mutluluğu yaşadılar.

Dönüş yolculuklarında ise, Emirgan vapur ve feribot iskelesi bilet gişesi önünde ki yoğun kalabalıktan dolayı adım atacak ve yürüyecek yer kalmadı.

Enirgan bölgesi ve çevresinde ki yoğunluk akşam saat 21.00'a kadar devam etti.

İSTANBUL (UHA) - MURAT ÖZDEMİR

BELEDİYELER

EKONOMİ