İZARTİST SANAT GÜNLERİ BAŞLIYOR

Uluslararası İZARTİST Derneği ve Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi tarafından İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde gerçekleşen Uluslararası İzArtist Sanat Günleri - ‘‘ÇIĞLIK’’ Doğanın Döngüsünden Sanatsal İzlenimler resim, heykel, grafik, seramik, suluboya, enstalasyon, video art gibi disiplinler arası karma sergi, panel, tasarım ve uygulamalardan oluşmaktadır.

İZARTİST Sanat Günleri Başlıyor

Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi ortaklığı ve İzmir'in seçkin sanatçıları ile birlikte oluşturulan sergiyi Dünya Sanat Günleri kapsamında;*Sanatta Doğanın Temsili *Felsefi Perspektiften Doğa İnsan ve Sanat *Sanat ve Psiko Terapi *Türkiye'de Çağdaş Sanat *Uygulamaları ve Yaklaşımları *Sanatta Özgünlük ve Üslup *Bilimsel Temelli Renk Çemberi ana başlıklarıyla yapılacak olan panellere katılımınızı bekliyoruz.

Uluslararası İzArtist Sanat Günlerinin amacı, İzmir'in kültür ve sanat alanında, farkındalık kültürünün” geliştirilmesidir. Aynı zamanda iklim değişikliği nedeniyle dünyamızı, ülkemizi ve şehrimizi etkileyen, hızla yaşanan küresel krizlere karşı toplumu duyarlı bir duruş sergilemeye çağırmaktır. Sanatçılar, Uluslararası İZARTİST Derneği üyeleri ve çeşitli alanlardan değerli akademisyenlerle birlikte, sanatsal ve sosyal bilinçlenme adına pozitif bir etki yaratmak için, doğanın içinden gelen bir ses olmak ve topluma hitap etmek amaçlanmıştır.

ADANA (UHA) - REMZİ YILDIRIM

BELEDİYELER

EKONOMİ